lingeri

Giv din mand den ultimative gave med frækt lingeri

Giv din mand den ultimative gave med frækt lingeri

At forføre en mand kræver sin kvinde – og sit lingeri. Frækt og sexet lingeri har været en del af kvinders forførelses taktik lige så længe, som tøj har eksisteret. Og mænd har til alle tider foræret deres kone de pirrende klædningsstykker, så hun kunne iføre sig dem – og han kunne få lov at tage dem af igen, som optakt til selve elskovslegen.

Hvilken type lingeri skal jeg vælge?

Der findes lige så mange former for frækt og forførende lingeri, som der findes frække og forførende kvindetyper. Alle, uanset vægt, højde og kropslig udformning, kan finde lingeri, som kan forvandle dem til de rene sexgudinder. Er du den kurvede type, findes der lingeri specielt designet til at fremhæve dine flotte former – især bryster og bagdel kommer tydeligt til deres ret i frækt og sexet lingeri, hvis du sørger for at købe det i en størrelse der passer. Og selv de slankeste piger kan, ved hjælp af lingeri, få kroppen til at stråle af seksuel appetit og passion, ved hjælp af de blonder, nylon, silke og måske endda læder eller latex. Og her kommer vi til den mest interessante pointe, når vi snakker lingeri: Hvilken type skal jeg vælge? Det kommer helt an på hvilken reaktion, du ønsker. Stramme snøre korsetter, sylespidse hæle og halvmasker vil umiddelbart give associationer til Fifty Shades Of Grey, og dermed let BDSM. Et forførerisk baby doll dress siger romantik og langt forspil – og et blondesæt i hidsig rød, fra bh over hofteholder, trusser og netstrømper signalerer flammende passion og heftig elskov (medmindre det er jul – men det er en anden sag).

Lækker pakke i lækker indpakning!

Det mest forførende lingeri er forsynet med alskens blonder, sløjfer, spænder, snører – dette fortæller din mand, at du er en gave til ham, som han skal pakke ud, førend han kan nyde den! Se alle de forskellige typer lækkert lingeri på makelove.dk