Anal sexlegetøj til mænd

Anal sexlegetøj til mænd - når sex skal være ekstra frækt

Anal sexlegetøj til mænd - når sex skal være ekstra frækt

De fleste homoseksuelle mænd har forsøgt sig med anal sex, og uddraget vigtige erfaringer herfra. En af disse kan eksempelvis være, at der altid skal være en god glidecreme til stede under akten. Ellers kan man risikere at pådrage sig alvorlige skader i form af rifter og revner i endetarmen og ved anus, som kan føre til alvorlige infektioner.

Anus producerer ikke naturligt smøremiddel på samme måde som vagina, og derfor vil glidecreme altid være et must, når akten skal gennemføres analt. Det samme gør sig gældende for god hygiejne, til hvilket der findes særlige aggregater, af hvilke det er en fordel at benytte sig forud for samlejet.

Anal sexlegetøj til mænd – til stimulation og træning

En anden vigtig pointe i forbindelse med anal sex er, at anus ikke – igen lige som vagina – kan tåle så hårde belastninger, som et samleje kan medføre – især når dette går hen og bliver vildt. Derfor er det en god idé at ”træne” anus op ved hjælp af sexlegetøj, som indføres i anus – for eksempel butt plugs. Butt plugs fås i forskellige størrelser og udformninger, og hvis man starter med den klassiske model i en lille udgave, kan man gratis vænne sig til fornemmelsen, samtidig med at endetarms åbningen trænes til at udvide sig i forbindelse med penetration.

Anal sexlegetøj til mænd kan naturligvis også med fordel bruges af den penetrerende part under selve akten, for at intensivere nydelsen og forlænge orgasmen. Blandt de mest kendte varianter inden for denne kategori af anal sexlegetøj til mænd, finder vi den klassiske perlestreng, som indføres i endetarmen forud for akten, og langsom trækkes ud under orgasmen, hvorved prostata stimuleres, og ekstasen bliver total.

I den online shop på love-lingeri.dk kan du finde anal sexlegetøj til mænd i mange forskellige varianter og udformninger.